ГоловнаНовиниП'ятов : "Так, я наразі найбільш віковий футболіст збірної"

П’ятов : “Так, я наразі найбільш віковий футболіст збірної”

УАФ : У прес-конференції в Бухаресті в Українському медіацентрі разом з Андрієм Шевченком взяв участь воротар національної команди країни Андрій П’ятов.

Ви є найдосвідченішим гравцем у збірній України, уже брали участь у фінальних стадіях великих турнірів. Наскільки цей досвід допомагає вам упоратися з хвилюванням, адже команда загалом зараз є досить молодою ?

Так, я наразі найбільш віковий футболіст збірної. Можу сказати відносно воротарів, вони готові на сто відсотків – фізично, психологічно та ментально. Вибір відносно нашої позиції буде робити Андрій Миколайович. Щодо партнерів по команді можу сказати – усі дуже чекали цього турніру, його було перенесено, і зараз усі готові.

Чи спілкувалися ви в Бухаресті з Мірчею Луческу та Разваном Рацем ?

Ні, особисто я не спілкувався. Мірча Луческу має приїхати на тренування, буду радий бачити його. Що ж до Развана Раца – якщо він здасть негативний тест, тоді, можливо, Андрій Шевченко дозволить йому приїхати. Він мий старий друг, але поки що спілкуємося телефоном.

Що ви можете сказати відносно ситуації з плейлистом збірної на Євро-2020 ?

Насправді ми ще не подавали перелік композицій! Сьогодні ми з хлопцями складемо список. Ми всі меломани, отже, виберемо те, що нам подобається.

Під час заїзду до готелю ви почули Гімн України, побачили брендування. Чи відчули ви, що ця локація стає на певний час вашою домівкою ?

Я вже пройшов два Євро, це третій фінальний турнір. Бачив також чемпіонат світу. Те, що зроблено в Бухаресті, за рівнем не відрізняється від того, що було раніше. Є певні вимоги щодо розміщення, ізоляції. Усе організовано на найвищому рівні, нас чудово зустріли. Дрібниць у цій справі немає. Усі хлопці задоволені, ми дуже вдячні за прийом.

Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisment -

Актуальне

Коментарі

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x